Winkelwagen

Over KingSide Clothing

De meesten van ons zullen het wel herkennen. Toen je vroeger als klein ‘menneke’ naar Willem II ging, was je onder de indruk. Van de stadionlampen, de mensenmassa, de spelers maar waarschijnlijk ook van die ene rauwe tribune aan de noordkant van het stadion: De KingSide.

Sinds 1979 is de tribune uitgegroeid tot een prachtige plek waar tweewekelijks de fanatiekste Willem II supporters samenkomen om de club de hele wedstrijd non-stop vocaal te steunen. De KingSide is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de meest sfeervolle tribunes in de Nederlandse stadions.

Deze groei hebben we met zijn allen weten te bewerkstelligen. Met de oude garde die er al jaren staat tot de jonge aanwas die het stokje nu overneemt. Wat mistte er nog volgens ons? Een mooie representatieve kledinglijn voor de KingSide. Kledingstukken van hoogwaardige kwaliteit die je met trots draagt.

Wij hebben getracht om voor ieder wat wils te maken. Van klassieke designs tot oldschool tot t-shirts die waarschijnlijk wat populairder zijn onder de jeugd. We hebben ook wat vernieuwing aangebracht in het logo, maar houden uiteraard ook het bekende KingSide-logo in stand. Uiteindelijk worden we er met zijn alleen vrolijker van als er meer Willem II te zien is in het straatbeeld. Daar willen wij met deze kledinglijn aan bijdragen.

Waar wij ook aan bijdragen is Tilburg Tifosi. Zij zetten zich al jarenlang in voor de sfeer in het Koning Willem II Stadion. Geheel belangeloos en daadkrachtig. Ook door hen kunnen we genieten van de sfeer in het stadion zoals die nu is. Daarom doneren we een deel van de opbrengst van deze kledinglijn aan deze stichting.

Dit is nog maar het begin, hou ons in de gaten en volg ons op Instagram, want er komt nog veel en veel meer aan!